VASTUULLISUUS

Kehittyneet toisen sukupolven biopolttoaineet ovat täydellinen tapa vähentää liikenteen hiilidioksidipäästöjä. Niiden tuotanto tarjoaa korkeamman jalostusasteen loppukäytön sahateollisuuden prosesseissa syntyville sivuvirroille, kuten sahanpurulle ja hakkeelle. Kehittyneet toisen sukupolven biopolttoaineet ovat monipuolinen ja kestävän kehityksen mukainen ratkaisu tie-, meri- ja lentoliikenteeseen. Jatkuva tutkimus- ja kehitystyö vie meidät liikennepolttoaineita pidemmälle ja luo kestäviä ratkaisuja petrokemian tuotteiden ja muiden fossiilisten raaka-aineiden korvaamiseksi ilmastoystävällisillä vihreillä vaihtoehdoilla.

MEIDÄN SITOUMUS YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPÄÄN TULEVAISUUTEEN

Infobox Image
Autamme aktiivisesti EU:ta saavuttamaan Uusiutuvan energian direktiivissä (RED II) ja Euroopan vihreän kehityksen ohjelmassa asetetut liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet*.

14% of the energy consumed in road and rail transport renewable by 2030 and 90% reduction in transportation related greenhouse gas emissions by 2050.

Infobox Image
Autamme asiakkaitamme, EU:n alueella toimivia liikenteen polttoaineiden jakelijoita, saavuttamaan ja ylittämään EU RED II -direktiivissä ja jäsenmaiden lainsäädännössä määritellyt jakeluvelvoitteet kehittyneiden biopolttoaineiden osalta.
Infobox Image
Panostamme jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön luodaksemme vaihtoehtoisia tuotteita laiva- ja lentokonepolttoaineiden sekä vihreiden kemikaalien markkinoille.