DI Samuli Kyttälä (49) on valittu BioEnergon hallitukseen toimien myös Owner´s Engineering Team-ryhmän johtajana. Samuli tuo BioEnergoon runsaasti osaamista, jota hän on hankkinut vaativissa johtotehtävissä Neste Oy:ssä, Neste-Jacobs Oy:ssä ja viimeksi Wärtsilä Oy:ssä.

”Olemme erittäin iloisia Samulin liittymisestä BioEnergo -tiimiin hallituksen jäsenenä ja OET-tiimin johtajana, kertoo BioEnergon puheenjohtaja Timo Saini. ”Samuli tuo meille laajaa asiantuntemusta suurten projektien onnistuneista läpiviemisestä, erityisesti energia-alalla. Pitkän uransa aikana Neste Oy:ssä, Neste-Jacobs Oy:ssä ja Wärtsilä Oy:ssä hankkimansa kokemuksen ansiosta Samuli sopii täydellisesti BioEnergoon, kun yritys siirtyy hankkeessa perussuunnitteluvaiheeseen biojalostamohankkeessa.

Samuli toimi Wärtsilä Oy: n palveluksessa vuonna 2017 johtavana liiketoiminnan kehityspäällikkönä ja myöhemmin johtavana yritysinnovaatiojohtajana.

Ennen Wärtsilää Samuli työskenteli 20 vuoden ajan Neste Oy:ssä ja Neste-Jacobs Oy:ssä. Vuosina 2013–2017 hän toimi Abu Dhabissa, Arabiemiirikunnissa, vastaten Neste-Jacobin toiminnan laajentamisesta Lähi-idässä.

Samuli on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri Teknillisestä korkeakoulusta.

Lisätietoja:

Timo Saini, puheenjohtaja, BioEnergo Oy, 040 715 3682, timo.saini@bioenergo.fi

Vieritä ylös